horeca-actie-nachtburgemeester

Oldenzaal – De Oldenzaalse Horeca heeft het momenteel zwaar. Lege cafés en lege restaurants, wie had dat ooit kunnen bedenken. Het is stil in het zo Bourgondische “Stedke van Plezeer”. Een kaalslag dreigt en juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om elkaar te helpen, zodat wij in de toekomst weer naar ons favoriete café of restaurant kunnen. In een tijd van individualisme, ieder voor zich, willen wij begrippen als noaberschap en noaberplicht nieuw leven inblazen.

De Nachtburgemeester wil de komende periode een aantal horecazaken en Oldenzalers in het zonnetje zetten! Hoe? Laat ons weten wie volgens jou echt een smakelijke waardebon van de Oldenzaalse horeca verdient. Dat kan iemand zijn die de laatste tijd veel heeft gedaan voor jou, voor een ander, voor je club, of iemand die het zwaar heeft gehad in deze donkere dagen. We geven de komende tijd elke week 4 waardebonnen weg ter waarde van 25 euro van het restaurant of café dat die week in het zonnetje staat. Tot slot verloten we ook 1 bon aan de mensen die iemand anders hebben opgegeven. (Lees hier de actievoorwaarden)

De eerste bonnen die we weggeven zijn van Christoffel’s. Je kan iemand opgeven door een mail te sturen naar toon@nachtburgemeesteroldenzaal.nl

Ook supporter worden van de Oldenzaalse Horeca:
Laten wij elkaar helpen, juist nu! Al voor 100 euro kunt u bijdragen aan het in stand houden van de Oldenzaalse Horeca. Hoe meer sponsoren hoe meer waardebonnen wij kunnen uitreiken. Uw (bedrijfsnaam) wordt bij de betreffende actie vermeld. 

U wilt als Horecabedrijf meedoen aan deze actie:
Stuur een berichtje naar De Oldenzaalse Nachtburgemeester via Facebook of toon@nachtburgemeesteroldenzaal.nl en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!