Op vrijdag 21 april is onder grote belangstelling bij cafe De Kroeg Peter Seiger als 2e nachtburgemeester van Oldenzaal beëdigd. Peter is hiermee de opvolger van Toon Brummelhuis. Peter Seiger is overdag werkzaam als slaapspecialist bij Seiger Wonen te Oldenzaal.

Een goede nachtburgemeester heeft volgens Peter vooral een luisterend oor voor wat de Oldenzalers bezighoudt. „Je moet het van de burgers hebben. Samen met de inwoners wil je er toch een mooi nachtelijk Oldenzaal van maken.”

Onderstaand de door de Nachtburgemeester afgelegde eed:

“Ik, Peter Seiger, beloof dat ik mijn rol als nachtburgemeester van de stad Oldenzaal met integriteit en toewijding zal vervullen. Ik zal mij inzetten voor het bevorderen van de avond- en het nachtleven en de cultuur van onze stad, en opkomen voor de belangen van de nacht- en avondwerkers, ondernemers, en bezoekers. Ik zal mijn functie onafhankelijk en met respect voor diversiteit en inclusiviteit uitoefenen. Ik zal mij houden aan de geldende wet- en regelgeving en de waarden van onze gemeenschap respecteren.”